Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...tramsigt, jag vet,  men jag skall bli jätteseriös

någon helt annan dag




Flämtande

Längtande trängtande flämtande

kräver livet sin plats

 

Men tvekande lekande nekande

håller jag det ifrån mig

 

inte än,

Nej inte redan

 

Mumlande hummande trummande

frågar det varför?

 

Och famlande svamlande ramlande

får jag allt hålla med

 

Men tar det

en

annan dag




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 16:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Inte alls tramsigt..härligt lekfullt tycker jag och applåderar!!!
2007-09-29

    gufa
Spes ritmi og hugsun. Bara bra
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
gillar det här! bra skrivet!
2007-09-25

  Effell
Så tramsigt var det väl inte? :-) Det där kan man känna igen sig i ur flera olika synvinklar och från olika erfarenheter, gissar jag.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP