Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man när det känns som att hela världen rämnar?

Vad gör man när det känns som att hela världen rämnar?
När det känns som att väggarna runt om en håller på att rasa ihop.
När golvet under en sviktar.
Och taket inte längre ger skydd.

Vad gör man när man inte vet hur man ska orka längre?
När energin är slut.
När kroppen bara är trött och längtar efter vila.
Och ögonen inte längre vill öppna sig.

Hur går man vidare när det känns som att fötterna sitter fast i cement?
När det känns som att kvicksand lurar runt varje hörn.
När det känns som att varje dag är en plåga.
Och det känns som att morgonen är en besvikelse.

När är det okej att sluta?
När är det okej att ge upp?
När är det okej att bara blunda?
När?





Fri vers av Glittra G
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-09-25 19:20



Bookmark and Share


    Komisarek
Känner igen situationen.
Bra beskrivet på ett nästan objektivt vis
vet inte om det var meningen men bra
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G