Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om jag inte orkar,
tänk om jag inte vill,
tänk om jag vill ligga här förevigt och bara finnas till.

Kan du tänka så långt
utan att bryta ditt mönster?

Gå upp, gå ut, gå dit
gå hem och gå och lägg dig igen.

Samma dialog på den stora scen
där alla spelar en roll.

Ge mig frihet att vara den jag är.
Vill inte bära din mask konstant
vill bara leva lyckligt och bastant.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 12:08



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert..
berörande
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely