Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognadens existens el. Tomatdilemma

En övermogen tomat
är inte en rutten tomat
den är inte övermogen
av ålder
men av livet
Den går fortfarande
att använda och
äta

En omogen tomat
som ser ut som en grön
är däremot svårare
att veta användningsområdet
för

Ett träds årsringar
har inget att skaffa
med vilka som är
trädets symbioser
Det vet bara trädet
när den har provat
själv

Vad är skillnadenpå en
mogen och en övermogen tomat
Det vet jag faktiskt inte
Har jag tänkt fel
Inte rutten men mogen
Usch vad det blev svårt
Bättre fräscha upp salladen
med lite gröna
Eller




Fri vers av Kim VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP