Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan världarna

 

 

Jag sjunker ned

mellan skulderbladen

där jag möter

avlägsna röster

som ropar mitt namn

in i evigheten

 

 

världen har svårt

att få fäste i mina ögon

jag griper sammanhang

 

en mosaik av allt

rör sig fyrdimensionellt

i den tidlösa rymden

 

jag sänder mina ord

in i era världar

uthuggna ur muren

som skiljer oss åt

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-04-21 10:50



Bookmark and Share


    carimba
suverän och ett starkt avslut...
2005-04-21

    ej medlem längre
riktigt bra
2005-04-21

    Mejja
Åhh... denna tog fäste hos mig! Den sista versen skriker ut!!!
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth