Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg, piano.. och jag.


all denna vrede
samlas i mina
fingrar, tvingar
in orden
till melodier .

Somliga skulle
kalla mig tondöv
men de vet inte
att det är så
sorg faktiskt låter.

Varje gång jag
missar ett ackord
erkänner jag
mitt hjärtas
brist på värme.

Men jag bugar
inför mig själv
som publik och
applåderar
åt min ensamhet.

För vem ska
ge mig ett
kontrakt om
jag inte
spelar äkta?



ibland önskar jag dock att det lät bättre.




Fri vers av tingeling
Läst 633 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-26 22:22



Bookmark and Share


  equilibrium_
Helt mycket massa bra. Hur du säger precis det som känns, varken mer eller mindre. applåder.
2007-11-08

  ulli
\"Somliga skulle
kalla mig tondöv
men de vet inte
att det är så
sorg faktiskt låter. \"

bara denna fantastiska meningen höjer hela dikten. Tycker tyvärr den tappar lite på slutet, och sista meningen är onödig tycker jag. Dikten skulle kanske ännu mer själ utan den.
2007-10-05

  socialsuicide
helt fantasktisk!
bokmärkes, helt klart.
2007-10-01

    anakin
Varje gång jag
missar ett ackord
erkänner jag
mitt hjärtas
brist på värme.

Grymt bra! Även stycket innan!

Finstämt och mycket hjärta, nu ska jag läsa den igen.
*applåd* definitivt
2007-09-26

  hero40
Ett piano, ett missat ackord med en
text återgiven i moll! Applåd!
2007-09-26

    ingvar VIP
Sorg kan låta exakt så!
I.
2007-09-26

  Patrick K
detta griper.. riktigt bra!
2007-09-26

    ingvar VIP
Huvudsaken är att man \"spelar äkta\", hur det än låter!
Ingvar
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling