Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en förälskad själ, Haiku


Min trängtans lusta
skönhetens gudomlighet

ur åtråns boning


Min längtans källa
vintergatans evighet

i kärlekstecken




Bunden vers (Haiku) av Catrin
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-27 00:12



Bookmark and Share


  fillatelli
Så vacker... den är.

Den smeksamma tanke

lekande vårvind


hos hjärtat ristar
2007-09-27

    Amoreboy
man ser nästan att det kanaliseras ur den äkta källan inombords!!grattis...njut
2007-09-27

  Jan Linderoth
Om du lyssnar väl, så finns det en förälskad själ i varje rad.
2007-09-27

  Jan Linderoth
Hela din dikt är ett kärlekstecken, tar hand om det försiktigt!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin