Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodrama


Tidigt en morgon
föll hela världen omkull
rasade samman

Dagen gryr sakta
dimman kyler i huden
kryper allt närmre

Ljuset försvinner
molnen tätnar runt solen
skymmer horisonten

Tiden står stilla
själen törstar efter lugn
söker frid och ro

Natten sig sänker
långt bort vid horisonten
syns hoppets strålar




Fri vers av Lena Johansson
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson