Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

När tiden har gått
borde krisen va över

men allt är sig likt

070927




Bunden vers (Haiku) av Lena Johansson
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-27 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson