Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samma sak gäller här, inga skiljetecken, krävs kanske ett par läsningar för att hitta ett tempo.


Tappa inte upp mig

Du säger \'Ett Två Tre\' nu chansar vi så fångar du ögonblicket och äger det

Jag tappar mitt skal och du hatar min nya tomhet
Vi står fångade och det är inte i en stormvind det är mitt i en älskog och vi går vilse bland träden

Platt fall i landet Borta du spetsar dina öron och hör kärleken slå i marken

Jag tappades på luft när du tappades på respekt

Kanske livnär vi någon medan vi dör.




Fri vers av Linn Johansson
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-04-21 11:58



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
lika underbar denna... gillade konsistensen på den här dikten... den är stark men lätt att läsa.. beundransvärt..
2005-04-30

  johii
tempot är excellent! (tror det ordet finns)
jag gillar speciellt sista raden, den gör dikten mycket tänkvärd :)
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson