Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På svenska och engelska


Efterdyningar


Ni har våldtagit min själ
vanhedrat min kropp
Jag har blivit någons träl
tills mitt hjärta sagt stopp

*****

You have raped my soul
dishonourd my body
I`ve become somebodys slave
until my heart said stop




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 11:27



Bookmark and Share


  Yvonne
Att fyra rader på rim kan säga så mycket! Imponerande.
2007-09-27

  Ronny Berk
att följa hjärtats röst är att lyssna lyhört; att ta väl vara på erfarenheter är en ovärderlig tillgång...
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt