Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrade tankar

Tankar som snurrar
för vissa besvär
ting som får en att undra
vad man igentligen gör här
dagar som vandrar
i meningslös slentrian
brända broar
begränsar ens val

Då stunden kommer
att ta sitt beslut
är rädslan för stor
för att pröva något nytt
chansen försvinner
och hoppet försvann
tankar som snurrar
leder en ingenstans.




Fri vers av Karin Östberg
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 13:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
De snurrande tankarnas envisa kretslopp...jo det känns minsann igen ska du veta!!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Östberg
Karin Östberg