Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som rubriken lyder, en liten röd ros.


En liten röd ros,

En liten röd ros,
jag lägger på din kudde,
så du kan lukta på mig,
när du ska sova,
En liten röd ros som stimulerar
till en bättre natt,
en liten röd ros som får dig att le,
en liten röd ros,
lika röd som kalla kinder,
en liten röd ros så vacker,
så fin,
luktar så gott,
en liten röd ros.




Fri vers av skogsmusen
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-09-27 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsmusen
skogsmusen