Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt självförtroende har blivit mycket bättre


Se mig genom dina glasögon

Du ser mig genom ett par
glasögon,
de ögonen som
fann ett hjärta,
det hjärtat som
var ensamt och brustet,
brustna hjärtan är inte
lätta att läka
du läkte mig




Fri vers av skogsmusen
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-09-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsmusen
skogsmusen