Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag är less på allt runtomkring mig önskar jag att jag hade vingar.


Låt mig följa med mina änglar

Vit som snö,
änglar som flyger,
i högan skyn.
de bär mig på sina armar
jag är ju kvar
kvar på marken
vill egentligen följa med
på änglarnas vingar
och drömma mig bort
till varmare och snällare ställen
där alla mår bra
hämta mig änglar
jag vill också ha vingar




Fri vers av skogsmusen
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-09-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsmusen
skogsmusen