Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina läppar mot min killes.


Röda läppar

Röda läppar som blir fuktade av tungan,
tungan som smeker någon annans läppar,
som kämpar med leendet.
som visar, vita tänder.
röda läppar som det fastnar söta ord på
läpparna som skriker ord om
kärlek
läpparna som visar
åt vilket håll man ska gå..
röda läppar som smeker någons hår..
röda läppar på din mjuka kind
röda läppar..
vill du smaka på dom?




Fri vers av skogsmusen
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 17:18



Bookmark and Share


    Mr.painter
Violbraa gillas
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

skogsmusen
skogsmusen