Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än en gång mitt självförtroende, vågade inte öppna munnen i rädsla för att ingen skulle lyssna.


Orden fastnade på mina läppar

Det bara kommer ord..
men det är inte så lätt
att skriva
orden fastnar på mina läppar,
vill säga mer
vågar inte
snart jag
flyr
flyr med vindens fart
till en annan plats
läpparna
snart ihop
blir tyst
säger inte ett pip
blir rädd
rädd att du lämnar mig
jag blir tyst
för att inte skrämma bort dig
tyst.




Fri vers av skogsmusen
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-09-27 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsmusen
skogsmusen