Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppna dig,bjud på ett leende


Beundra

Du som ger ditt leende,ditt skratt,ditt innersta.att hitta sin humor och att ta emot andras,öppnar dörren till bubblande känslor som vill skratta..att beundra ett leende,ett skratt,kallar jag en enorm finurlug skatt..




Övriga genrer av nettus
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-09-27 18:07



Bookmark and Share


  hellen
Åh...precis! kan bara hålla med, visst är det så;) tänk skratt är ju något som alla mår bra av åh vad det är underbart att skratta och le, varför gör vi inte det oftare? för fasen det är ju for free!!!;)
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus