Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökare på väg....


tjyvkik

Tar ett kliv åt höger
sjunker
Tar ett kliv åt vänster
sjunker lite till
Trevar med tårna,hittar en sten
stannar en stund
Vickar lite,,,vick,vick
söker land
Hjälp!
Trevar i kvicksand.........




Fri vers av nettus
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-04 21:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lite tjuvkik måste man få göra ibland:)
2011-08-12

  hellen
den sanna poten....det är ju du!!!! min vän
2008-11-15

    Mr.painter
hehe den va braaaaaaaaaaaaaaa
2008-04-06

  boen
Sökaren går ju försiktigt trevande
så det går nog bra...inga störtdykningar
i okänt vatten
2008-04-04

  hellen
åhhhhh my oh my...den var ju underbar var får du allt i fårn????
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus