Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraftig ångest


undrande fråga

-Mamma hur smakar goda dagar??
-Vad????
-Ja de säger ju det hela tiden god dag,god fortsättning,
ha en god fotsättning på dagen,
osv,,
-MAMMA!!varför svarar du inte???
-Vänta,,måste tänka på din fråga.
???vad frågar han???hjälp,måste jag svara nu? varför just nu
när det känns som hela livet håller på att förtvina
medans jag ligger i soffan och tittar på..




Fri vers av nettus
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 18:26



Bookmark and Share


  hellen
haha ja inte alltid lätt att ge svar ....men jag tror att goda dagar smakar precis så som de låter...söt mandletårta med massor av grädde...smask; kram;)
2008-03-31

  boen
Ja, hur goda dagar smakar är en viktig fråga som vi nog
borde ställa, men kanske bara barn som har förstånd till det...
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
De smakar jordgubbspaj, enligt Ted Gärdestad.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus