Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cry


cry

I cry
then i cry,,, and,,
then I cry again.




Fri vers av nettus
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 23:05



Bookmark and Share


  hellen
Dont cry chicka bi.....
2008-03-31

  boen
Koncentrerad, fokuserad text.
Så kan livet vara ibland.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus