Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
otrohet


Än en gång.

Än en gång...
själens djup är så djupt
Det sticker som vassa knivar,
om mig, runt mig, i mig.

Huvudet har vakum,
ett tomhetstillstånd som
brinner ner i hjärtat.

Trodde inte det va möjligt,
att än en gång, trilla ner
i själens avgrund.

tvingas hålla huvudet över
vattenytan.
kroppen vill inte.
själen skriker.

Håll ut , håll ut.....




Fri vers av nettus
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-08-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus