Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen bitterhet ska hyllas för det sargar själen,,så ta det som ni vill


seger

Din nacke är så ful.
Ditt gråsprängda,spröda,utmärglade och fullständigt
glanslösa hår,,fladdrar och far åt både
höger och vänster(jag mår illa)men måste sitta kvar.
ser nacken hela dagen,,måste kräkas....men gå tillbaks,
inte till din fula nacke utan till mitt,,mitt äntligen starka jag,

En blick på en nacke,där lögnerna har ett hårstrå var.allt
som kommer ur din falska mun, hoppar,liknar Smeagel i bergen,
och stråna i nacken bara vilset far..din kalufs gör som motsatt brukar, tilltar med åren du har kvar.
När lögnerna speglas i nacken och stråna åt vänser och
höger far,,och falskheten bubblar i varje cell..
Då är det svårt att motstå den bitterljuva hämndens tanke,som fritt
fladdrar å far,
Att se din nackes hårstrån växa dag för dag , att du lögnens och
falskhetens, patetiska mästare så , totalt förljugen är
Att se dig dag för dag förgås och tyna bort....




Övriga genrer av nettus
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 21:37



Bookmark and Share


  hellen
Åh underbart!!! inte svårt att gissa vems fula nacke du tvingas titta in i varje dag;( kramiz!
2008-02-28

  boen
Målande och klart uttryckt!


Det händer att vi lite till mans och kvinns
har beska anledningar att tänka och känna
så (\"den bitterljuva hämndens tanke\"),
sen kanske vi bör rannsaka oss rörande
hur konstruktivt och bra för oss själva det är
- kanske bra, kanske inte beroende på osv...
Kanske ska vi unna oss lite hämnd i tankarna
då och då?
2008-02-16

  Zaszy_
bra morsan.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus