Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


slicka såren

Min tanke skulle få vila en stund avnjuta
en sorbé av högsta kvalite´´(men)
Jag strimmlade dig över glassen.
Tittade i stjärnorna
Min stjärna va svart
Ta tillbaka mig själv
Min stjärna lyser igen,men min tanke sa
strimmla gammalt på glassen
ÄT,,,,,




Fri vers av nettus
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-04 21:52



Bookmark and Share


    Mr.painter
Absolut din bästaaaaaaaaaaa
2008-04-06

  boen
Bra idé att strimmla över glassen...

Kreativt skrivet!
2008-04-04

  hellen
inga ord.....du talar jag läser helt otroligt underbart!!!!;)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus