Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredag 28 september!


För Burmas folk!

Idag, fredag 28 september, uppmanas vi att bära något rött, eller orange, i våra kläder för att visa att vi stöder de fredliga demonstrationerna mot militärjuntan i Burma. Upprop har gått ut över hela världen via internet och SMS. Förhoppningsvis kommer gator och torg, skolor, arbetsplatser och alla andra platser där människor möts att glöda varmt rött av solidaritet idag, som ett tecken på att världens ögon är riktade mot Burma!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 23:47



Bookmark and Share


  aol
jag tänker som du
2007-10-21

  Antropofagen
Bär rött sen i förrgår och önskar att det hjälpte folket. Finns det nånting annat man kan göra för att påverka? Tips emottages tacksamt.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger