Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (Havet...)

Havet fortsätter

slicka salta stenarna

sen det blivit ko




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-28 15:37



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
En haiku som har med hundramiljontals år av evolution och som är en sån aha-upplevelse som den här, är värd mycket beröm!
2007-09-28

    BetweenTheLines
Fyndigt kul.
2007-09-28

    Bodil Sandberg
Man får tänka till..och det kan behövas ibland..stimulerande!!!
2007-09-28

  Cris
hihi... underbar..
kon är alltså stigen ut havet ..
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP