Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykosvisan




När natten gjort sitt intåg
och nästan blivit dag
var himlen skvatt galen
Solen tog sitt morgonbad
torkade sig med en katt
Katten sjöng sin visa

Jag satt på stranden och såg
lovar att det är sant
Fåglarna som var färgade
himlen var mystiskt grå
Stranden nynnade sin melodi
Jag svär att det är sant

Mitt i allt detta satt jag
Visslade för allt liv på planeten
det sjöng och kvittrade
Och alla sjöng de sin visa för mig
Jag lovar och svär
Detta är alldeles sant




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 21:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja jag tror då på dig...för denna fina psykosvisa kan jag inte misstro!!!!
2007-09-30

  Björn Donobauer
När Fan tog bofinken sjöng han för honom... är det det du menar? Ler
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt