Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

 

 

Jag tar källarvägen

upp till himlen




Fri vers av Rachel Roth
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-04-21 22:24



Bookmark and Share


    Mejja
Ibland måste vägen kanske gå via just källaren - för att kunna se det ljusa i himlen.
2005-04-22

  Markattan
Kort och snygg! Ja, nog tar man vägen om källaren då och då...
2005-04-22

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Att läsa dessa "väg"-dikter i "fel" ordning
gjorde inget, denna talar starkt den också !
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth