Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold depression

Går längs minnesvägen
till mitt gamla rum
till min gamla säng
där jag spenderat otaliga tårfyllda nätter.

Minnen sköljer över mig,
dränker mig i en bitterljuv sorg.

De dagar är förbi nu,
då allt var mörkt
då allt var tryggt.

Alla känslor ledda av en...




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 02:06



Bookmark and Share


  Trehundra.år.senare
hmm...vet igentligen inte vad jag ska skriva om den här texten. Mer än att jag tycker att titteln och sista rade förstör...Det är bra annars, gillar resten.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely