Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna ska bara vara söt

Vill vara nära havet
en gång bodde jag
ganska nära i Portugal
men det var inte
tillräckligt NÄRA

Det blir aldrig i vattnet
har inte ens ett badkar
är vatten uttorkande
det blåser mycket
saltvatten på fönstren
sjöläge kostar skjortan

En solnedgång
speglar vattenytan
då är jag nöjd
luften blir lättare
att andas

Tjurfäktningen
speglar motsatsen
luften dallrar
av hetsiga mansgrisar
JAG VILL HA MER LUFT OCH LIV
MINDRE(=inget) VÅLD, FÖRTRYCK, DJUR-
PLÅGERI, GALNA MAKTSTINNA MÖNSTER-
GOSSAR, KÄNSLOKALLA BYRÅKRATER

men jag är ju bara kåt, glad och tacksam
(som jag lärt mig på film)
kvinna
så jag strosar bara vidare
i mina slingbacks




Fri vers av Kim VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-29 12:06



Bookmark and Share


  To
Intressant skrivet. Ja... Tjurfäktningen
speglar motsatsen...eller något det är iaf grymt. Tråkigt nog verkar det ställas höga förväntningar på kvinnor.
2007-12-11

  lodjuret/seglare VIP
var inte ledsen, om cirka femtio år bor vi alla vid havet...
2007-12-05

  Aisha VIP
...intressant......A.
2007-10-14

  Kim VIP
Fast dessvärre ganska dagsbokslik, ja nästan i alla fall!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP