Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då min dotter för ca 8 år sen blev svårt sjuk kunde jag inte skriva om något annat än min sorg... nu börjar hon sakta komma tillbaka


Bryr mig inte om rösterna, orden börjar sakta återvända

Det finns ingen mall
för vad du gör och inte gör
trötthet - eufori
JAG väljer inte
så lätt som du tror

Har jag sovit
ätit rätt
rört mig
Fuck you!

Du ska döden dö
säger hon till mig
finns inget som
skrämmer mig
mindre
blir snarare lugn

Hinner du äta frukost
säger hon stressigt
då blir jag ARG
(kan inte leva utan det)

Rädd för att dagarna
går för snabbt
för att hinna det
JAG vill;
läsa, skriva, promenera
se en bra film(TV har
mest repriser)

Måste lära mig skriva igen
få ett flöde
det blir kitschigt
men jag vet
det tar tid
Kanske lika lång tid
som det tog
att förlora det
fast tvärtom

*

Man måste hämta sig ibland
för att komma tillbaka
alla dagar hjälper inte det heller
Återvänder utmattad tomhänt
från livets uttorka
finns inga fasta mönster

Vad hämtar vi
till en kropp som tröttnat
med en själ som glöder
Blev det inte fel nånstans
i kedjan

Så kommer fullmånen inom mig
allt är perfekt balanserat
flyger på tilliten igen
kärleken spränger mitt hjärta

Den är livet
närvaron
i det lilla
det som inte kostar
mer än aaaoooomm

Ber en stilla bön
för jorden djuren mänskorna
vill så gärna dela med mig
av det outsägliga
som fyller mig

till allt som behöver

för jag blir så JÄVLA GLAD!




Fri vers av Kim VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP