Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Du vet det lika väl som jag
Vi vet det båda två
Vi bär det med oss varje dag
Jag minns vad som hände då
Du förstod mig ifrån första stunden
Jag behövde inte säga något mer

Även om vi bara stod där

Väntade på att vi skulle tyna bort
Pratade vi genom tankar
Vi såg det i varandras ögon
Men vi bara stod där
Rädda för vad som skulle hända
Rädda för det som vi trodde var livet

En rysning gick igenom kroppen
Den lämnade en obehaglig känsla efter sig
Jag tittade ner i marken
Såg inte längre det skrämmande
Eller det mest underbara
Flydde från värkligheten

Var det den grymma sanningen?
Det kändes som ett medium mellan två världar
Men vem var du
Du som hade rört min själ
Som hade värmt mitt hjärta
Jag ville vara nära dig
Tillsammans
Jag ville att det skulle få finnas ett vi

Dina rop
Mina drömmar
Jag önskade att det som fanns skulle vara för evigt
Som vågorna på ett hav
Som vindens vaggsång
Som ljuset i mörkret

Du var som att se rakt in i himmelriket
En port till evigheten

Jag kunde inte vänta längre
Det var dags att ge sig av
Jag tittade ner i avgrundens gap
Vid världens ände
Tog mitt sista andetag
För att alltid älska dig




Övriga genrer av sunshine93
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-09-30 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93