Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ristade in ditt namn i mitt hjärta

Det gjorde så fruktansvärt ont
men jag tillät dig
Trodde det var du och jag för evigt
Men nu ångar jag mig
för du lämnade mig ensam igen

Jag som trodde du var en ängel
som hade kommit för att befria mig från mitt hårda skal
För en sekund öppnades porten och du lät ljuset strömma in
men du smälde åter igen den
som så många andra redan har gjort

Fast ändå kan jag inte glömma dig
för i mitt hjärta ristade du in ditt namn
Ett heligt kontrakt mellan
dig och mig
universum

Varje dag försöker jag glömma
Jag brukar gömma mig bakom mig själv
fösa undan känslorna

Men om jag skulle våga att titta riktigt noga
så skulle jag nog se att det fanns fler namn
Men ditt står fortfarande där
tydligt och klart

Ibland öppnar sig såret
påminner mig om smärtan
Men jag är en duktig flicka
jag har lärt mig att stänga av
Kan inte ens erkänna att jag fortfarande älskar dig

Så varför låter du mig inte va
varför tittar du fortfarande på mig så där som du brukade göra?
Men du gör det bara ibland
när ingen annan kan se
För jag tror du skäms över det
kanske för att ditt hjärta står det inristat...

//Mitt namn









Fri vers av sunshine93
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 17:53



Bookmark and Share


  Scar
Fett bra skrivet =)
2007-10-04

    hate
Mycket bra skrivet.
2007-10-01

    eva m h
Fint skrivet!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93