Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frihet

Det jag önskar mest i hela världen är att få andas in frisk luft
känna hur lungorna fylls med doften av frihet

Det är inte samma sak att se på världen bakom stängsel
solen lyser inte längre lika klart
gräset är inte lika grönt

När jag var liten var det min dröm att resa hela mitt liv
nu drömmer jag om att få hålla din hand
men hålen i stängslet är för små
Hela min värld är så liten nuförtiden

Det är anorlunda att se dig genom en glasruta
tom din röst låter sig inte lik genom en telefonsladd
Det är svårt att säga att jag älskar dig när jag vet att du aldrig kan förlåta mig

Jag har gjort saker som jag ångrar och som jag vet är fel


Förlåt mig,


men det hälper mig inte nu
det e redan för sent




Fri vers av sunshine93
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-01 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93