Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det något mer att säga?

Kärlek

Ett ord om säger så mycket.




Fri vers av sunshine93
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-12-31 01:09



Bookmark and Share


  Louise. J
Så sant så!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93