Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enda Bön

Om den enda bön du uttalar i ditt liv är ett tack, så är det tillräckligt




Övriga genrer av sunshine93
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 01:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det viktigaste till vem bönen riktas.
Det avgör nämligen slutresultatet.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93