Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots prillan står inte hjärtat stilla

Prillan ligger
under läppen
som en stor
brun någonting

O skäggstubben
växer på din orakade
kind

Ditt hår är okammat
o du kallar
mig datanörd och
suckar gulligt när
jag sitter här

Du tar fram
gitarren o spelar
Winnerbäck och
jag är förlorad som
alltid

Charmad av
din charm
och fångad
i din famn

Älskar dig min
fina man

För att vi bara
dräller omkring
här och inte
gör något mer
än bara finns
till




Fri vers av Krissie
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 13:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbart vardagsnära...underbar kärleksdikt! Applåder!
2007-10-19

  Mackan
vackert
2007-09-30

    Bodil Sandberg
Den här dikten ska jag då sannerligen skriva ut och läsa för min snusmumrik till gubbe...tack för en varm och underbart fin dikt!!!!
2007-09-30

  Cris
Superfint.. kärlek på hög nivå..
2007-09-30

  thyra
Skönt förmedlad känsla. Fint!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie