Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet

Jag springer och springer
Rakt fram och långt bort
Långt, långt bort ser jag målet
Tänker att jag måste klara mitt mål
Jobbar aktivt med fötterna
Har kontroll på armpendlingen
Ryggen är rak och näsan pekar rakt fram
Nu får inget gå fel
Jag är trött, jättetrött
Nonchalerar tröttheten och springer på vilja
Hör hejarropen lite svagt i bakgrunden
Hinner inte heja tillbaka, koncentration
Jag ökar utan att tänka
Spurtar i mål och kollar klockan
Tror inte mina ögon
Känner ett lyckorus
Det här måste jag göra om




Övriga genrer av Helena
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 17:47



Bookmark and Share


  Cris
Aaaah.. åh.. vad du fångar känslan av ett lopp när man känner att detta kan gåå braaa...!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena