Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är han den rätte?


Ja, den kärleken

Kärleken kommer
kärleken går

Men visst kan man önska
att den består


Att välja den rätte
är inte så lätt

Ett viktigt val i livet
hur veta att det är rätt?




Fri vers av Helena
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan man lita på magkänslor? Eller är det hjärtat som bär på svaret?
2019-02-08

  Cris
Fruktansvärt svårt!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena