Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår eller vinter?

Blev så glad när jag såg snödropparna som tittat upp
De var så fina i solen denna dag

Så kom snön och det blev kallt, mina droppar frös
Kommer de igen, det undrar jag




Fri vers av Helena
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 20:46



Bookmark and Share


  Cris
Det blir knepigt när årstiden växlar så och blommorna tror det är okej att komma upp och så kommer bakslag. Hoppas de kommer igen..
2008-02-17

  berxper
Oj, vad fint!
En söt dikt. Det är verkligen härligt med vårtecken.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena