Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Solen kommer

och solen går

Så är det bara

från år till år




Övriga genrer av Helena
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-04-27 09:53



Bookmark and Share


  Cris
Fint.. tur att den hela tiden kommer tillbaka.
2008-05-02

  Michaela Dutius
Och ändå samma under varje gång den återvänder...vacker text!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena