Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huggormar

En vårdag som denna
En promenad så rask
Inga våta vägar
Såg ingen enda mask

Men hjärtat började klappa
När något slingrade på vägen
Det var en huggorm jag såg
Då får jag panik i alla lägen

Gick snabbt därifrån
Det var orm nr två
När jag ser dessa ormar
Blir jag rädd som få




Fri vers av Helena
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 17:54



Bookmark and Share


  Cris
Ja,brr. de är inte kuliga.

Fint rimmat.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena