Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Våren kom och det spritter i kroppen
Är det vårkänslor på gång?

Jag tittar på mäniskorna i parken
Fåglarna sjunger sin sång


Jag njuter av kvällen
Jag myser om dagen

Ja nu är det vår
Det känns på pirret i magen




Fri vers av Helena
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När vi alla myser, fåglarna på grenen och vi människor i soffan - då är våren nära.
2019-02-08

  W.Riter
Pirrar det i magen, ja då är det vår.:-)
2008-04-21

  häxanmara
Vår känslor..Härligt
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena