Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten på jorden

Jag känner mig så liten

Vad betyder väl jag

I ett universum så stort

Är jag inte ens en prick




Fri vers av Helena
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 20:52



Bookmark and Share


  Cris
ja exakt..huga vad små små vi är..
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena