" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Tacksam!

Tack vännen för att du hörde av dig. Jag har verkligen tänkt mycket på vad som egentligen hände.

Jag vet fortfarande inte riktigt vad det va som hände, men du hörde av dig och sa att du va ok, och du bad om ursäkt och hoppades att jag har det bra trots allt.

Jag har det jätte bra. Det är tråkigt att vi inte har kontakt mer, men det är ok. Och jag har gått vidare med en starkare själ. Och det är jag dig evigt tacksam.

Det va, trots efter en lång väntan, ett bra avslut idag, och vi fick pratat lite om det... det va ju så svårt sist.

Så jag är tacksam för att du kom in i mitt liv och gick ur det igen, trots mycket tårar.

Tack




Övriga genrer av Jea
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 21:30



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ett avslut, som ibland är nödvändigt efter stormen...texten tyder på styrka och framåt anda, även om inte jag ser kärlek i texten så ser jag respekt och värdighet! Fin text! Mvh. JJ.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jea