Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det smög sig på en känsla att allt stod still och att kvällen aldrig skulle ta slut...Det var så stilla och fridfullt ... på något sätt...i mötet...och så mötet ... mellan den ena och den andra...dagen


Mötet

I kväll vill jag inte somna
i kväll vill jag inte möta natten

i kväll vill jag inte
att allt ska vara
som vanligt...

Denna dagen skulle då
ta slut...

Ikväll
vill jag
bara vara och vara
och känna och känna
på känslan att finnas

i evigheten
i oändligheten
i nuet

Där allt bara stannar
och allt bara är
även blott för en stund...

Och ge löften till framtiden
och ge tankar till dagen
som sakta
smyger sig på
vare sig jag vill det eller ej
och ...

medan jag finns i nuet
skall framtiden sås
medan jag skördar i nuet
formas nästa dag

Men ikväll vill jag bara finnas
i kväll vill jag bara vara
i nuets forntid och framtid
allt i ett enda
nu...

för där
där finns bara du...





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna