Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Stjärnor tänds
och
stjärnor släcks

En till och en till
och
en till och en till

och trotsar allt
som
bara är still

Men bakom allt
är
något som vill

och vill ...
och vill ...

och vill ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 21:57



Bookmark and Share


    Issand. VIP
åja!
så sant på något sätt faktiskt hm ja
jättefint!!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna