Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara att plaska på i ankdammen.


Grodors kväkande...


När kärleken har badat
i självklarhetens sjö

stämmer näcken fiolen
efter kroppars rytm

vattnets prinsar
leker mellan vassa klippor

faller handlöst i iskallt möte

river sig blodiga
för att få smaka
vattnet bortom stenarna

där ny prinsessa kysser

 




Fri vers av Catrin
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin