Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Denna novell är den sämsta som någonsin gjorts!

Denna novell är den sämsta som någonsin gjorts!
Moralens väktare!

En ung kvinna med korkskruvar i håret ringer på hans dörr.
Han öppnade och en ursinnig tjej stiger in.
Har du ingen skam i kroppen springa naken i vardagsrummet och visa sig så där i bara mässingen. Du borde skämmas! Du verkar skum.

Vadå?
Jag bor faktiskt mitt emot dig och ser din nakna kropp. Jag tar väldigt illa vid mig!
Jag är faktiskt halvvegetarian och jobbar i en blommsteraffär som säljer lägenheter.
He?
Jag pluggar till ingenjör på kvällstid och vill inte se dig naken.
Va?
Du behöver ju inte titta svarade han.
Jo jag kan inte undgå att titta.
Hon klev in i vardagsrummet och sade: Titta man ser hela dig genom ditt stora fönster.
Nu blev han så arg så att han brottade ner henne på vardagsrumsgolvet och började kittla henne.
Nej kittlas i sade hon och började skratta. Bägge två började skratta och så småningom lugnade hon ner sig.

Han frågade om hon inte ville äta nåt och jo det ville hon.
Han bjöd på höna med currysås, sedan blev det nöter med kravglass och hälsochoklad. Därefter blev det en liten knapp med okänd smak.
Hon presenterade sig som Anna, Jag heter Anna både bak och fram. Är 27 år och 3 månader.
Jag heter Torab sade han med ökänd okänd brytning.

Efter det blev dom goda vänner.
Hon kom ibland och hälsade på med sin flickvän och han bjöd på nässelte, egentillverkad samt hemmagjord äppelmust.

Varje nyår sköt dom upp vegetariska nyårsraketer och firade.

Hon hjälpte honom med blompynt och satte upp en solcell på balkongen.

Varje midsommar åkte dom till Åmål och gjorde barn på ett okänt sätt.
Dom fortsatte att umgås som goda grannar till gårdens stora glädje!




Prosa (Novell) av Jean-Michel Orblin
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-01 10:20



Bookmark and Share


  glittertindra
En rolig liten novell det här. Lite kul när hon stormade in och skällde ut karln. Det är ju som sagt bara att titta bort.. Härligt avslut med..
2007-10-01

  Rune Thorsell
En underbar surrealistisk kärlekshistoria! Den byggs upp stegvis och man kan inte sluta läsa. Skriv gärna fler heltaskiga noveller!
Schysst!
2007-10-01

    Nebula
Hehe, ja den var verkligen bra skriven på ett sämre sätt! :)
Annorlunda som det ska vara!
2007-10-01

  Rasmus Canbäck
Denna novell är den sämsta som någonsin gjorts, men ändå så underbar. Den var riktigt bra, dissade svenskan. Och att dissa svenskan är kul. Härligt skrivet.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin