Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2004. Bara för att jag är precis lika dan men annorlunda nu som då.




Nightlife

Jag dansar utan medvetande
och sjunger högt med
nu borde du höra hur villig jag är

(KYSS MIG, TA MIG, FÖR FAN FÖRGÖR MIG)

men älskling jag är bara så billig
för att du en gång bekännde hur förbannat snål du är




Fri vers av frig
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 12:06



Bookmark and Share


  Troll ॐ
fyndigt! 8)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig